image

Turvallista Flyboard-lentämistä

Löydät meidät lentotapahtumista eri puolilta Suomea. Tarkennettu aikataulu päivittyy facebook-sivuille ennen tapahtumia. Voit tilata meidät myös polttareihin, yrityskemuihin, bileisiin tai mihin tahansa, missä haluat tarjota ryhmällesi positiivisia ja takuulla mieleenpainuvia elämyksiä!

Asiansa osaava hyvän mielen ryhmä saapuu paikalle kuin paikalle ja pelastaa väsyneemmätkin juhlat ja juhlijat!

Flyboard on uusi elämyskokemus n. 5 vuotta Suomessa tarjottu harrastemuoto. Kerromme mielellämme teille mitä kaikkea lennon aikana tapahtuu ja kuinka siihen voi valmistautua. Ota yhteyttä rohkeasti, palvelemme teitä mielellämme.---->Soita jos haluat nopeasti infoa.

image
Lähdetään kokeilemaan Flyboardingia

Ammattilaisen kanssa on helppoa ja turvallista lentää!Miika Tourunen on Flyboarding pioneeri Suomessa ja hän on edustanut maatamme Flyboardingin MM-kisoissa useana vuotena. Miikan kanssa on helppoa tutustua Flyboardingin saloihin vaikka ns. Tandem-lentona. Tandem lennossa ei itse tarvitse ottaa ohjia, vaan kokeneen lentäjän kanssa mennään yhdessä, ja sovitaan millaisia temppuja asiakas haluaa lennolla tehtävän. image

Koe miltä lentäminen oikeasti tuntuu? Järjestä itsellesi, ystävälle tai työporukalle unohtumaton elämys flyboardilla!.

Tule kokeilemaan Flyboardingia?

Pyydä tarjous

Voit tilata meidät yritysjuhliisi tai tapahtumiin

Pic

Yritysjuhlat

On jotain mitä vanhempana muistella!

Mitä keksiä yritystapahtunat ohjelmaksi? Järjestämme yrityksesi henkilökunnalle räätälöityä flyboard-vesisuihku lentoa turvallisesti henkilökohtaisella opastuksella.Sopii hyvin sekä näytönhaluisille alfauroksille, että vauhtia ja uusia elämyksiä kaipaaville sihteeriköille

Pic

Polttarit

Jotain todella hauskaa polttareihin!

Tuo ystäväsi kokemaan polttaripäivänä aivan unohtumaton flyboard elämys. Räätälöimme ryhmällenne ohjatun tapahtuman ryhmäkoonne mukaan.

Flyboarding hinnasto

Flyboard 10 minuuttia
50€

Ammattilaisen ohjaus + välineet

Osta täältä
Flyboard 20 minuuttia
100€

Ammattilaisen ohjaus + välineet

Osta täältä
räätälöity tapahtuma
alk 390€

Koko polttariporukan lennätys + kaikkea mahdollista tandemiin liittyen.

kysy lisää